webertherm podloga IN

Astar / bazë e përqëndruar për punime të brendshme

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

webertherm podloga IN

Astar / bazë e përqëndruar për punime të brendshme

Weber

Beschrijving

weberprim podloga IN është astar i përqëndruar akril për sipërfaqet e brendshme, para aplikimit të bojës, masave përfundimtare, etj. Para përdorimit të tretet me ujë në raportin 1:8 (në një 1 pjesë produkt shkojnë 8 pjesë uji). Masa e tretur të lyhet me rul ose pompë, aplikimi i astarit / bazës në sipërfaqe mjaft të thata dhe absorbente duhet të bëhet dy herë.


Avantazhet

• përdoret para aplikimit të bojës

• përmirëson lidhjen dhe unifikon sipërfaqen

• neurtalizon dhe forcon sipërfaqen
Categorieën
Productcategorie:

Buitenbekleding

Interieurcoating

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-tds-weber-prim-podloga-ineng.pdf

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem