webermur gletofix

Masë për nivelimin e ambienteve të brendshme

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

webermur gletofix

Masë për nivelimin e ambienteve të brendshme

Weber

Beschrijving

webermur gletofix është masë shumë e bardhë për nivelimin e sipërfaqeve të mureve dhe tavaneve të brendshëm. Bazamenti ku do të aplikohet produkti duhet të jetë i pastër, pa pluhur apo papastërti të tjera. Sipërfaqet e vjetra apo absorbente duhen trajtuar me astarin / bazën weberprim podloga IN dhe pjesët metalike duhet trajtuar për parandalim të ndryshkut të paktën 12 orë para se të filloni punën.


Avantazhet

• e thjeshtë për aplikim

• trashësia maksimale 5mm

• kohë e zgjatur punueshmërie

• ekstremisht i bardhë

Categorieën
Eigenschappen:

Zichtbaar

Productcategorie:

Interieurcoating

Plafond

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-dop-weber-mur-gletofix-eng.pdf

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem