webertherm family

Sistemi termoizolimi me EPS 18kg/m3

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

webertherm family

Sistemi termoizolimi me EPS 18kg/m3

Weber

Beschrijving

Avantazhet

webertherm Family

Sistemi përbëhet nga pllakat e polisterolit të cilat ngjiten fillimish në muret e fasadës me ngjitësin specifik webertherm special. Pasi nënshtresa të thahet mirë, mund të vijojë instalimi i upave të polisterolit, 6 copë/m² dhe më pas rrafshimi i sipërfaqes me të njejtin ngjitës, webertherm special duke pozicionuar rrjetën prej fibrave të qelqit ,145 g/m2 ; 4x4 mm, midis dy shtresave të ngjitësit. Pasi sipërfaqja të mbulohet dhe thahet tërësisht, fillon aplikimi i astarit/bazës së grafiatos weberprim S&S dhe një ditë pas tij aplikohet grafiato e gatshme me kova webertene Extraclean, e cila mund të ngjyroset sipas kartës së ngjyrave Weber. 


Avantazhet

sistem termoizolimi me polisterol të zgjeruar

50 vjet në përdorim

kundër ujit


Përbërja e sistemit të fasadës

1. webertherm special

2. webertherm EPS

3. webertherm special

4. webertherm rrjetë

5. weberprim S&S

6. webermin ExtraClean 2mm

Categorieën
Eigenschappen:

Warmte

Productcategorie:

Facade

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-family.pdf

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem