weberdeko top

Boje per ambientet e brendshme, rezistente ndaj pastrimit te thate

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

weberdeko top

Boje per ambientet e brendshme, rezistente ndaj pastrimit te thate

Weber

Beschrijving

weberdeko top bojë dekorative premium për përdorim të brendshëm, prodhuar nga një recetë e përmirësuar, me mbushës dhe lidhës së cilësisë së lartë. Karakterizohet nga rezistenca ndaj pastrimit në të thatë dhe aromave si dhe mbulueshmëri të lartë të sipërfaqes. Përdoret për dekorimin e sipërfaqeve të reja dhe atyre me bojë të vjetër. Boja duhet përzjere para përdorimit. Nëse produkti do të ngjyroset, Weber rekomandon që sasi të mëdha të produktit të miksohen në një enë për të arritur uniformitet. Nënshtresa ku do të aplikohet duhet trajtuar me astarin / bazën weberprim podloga IN. Produkti aplikohet me rul ose fruçe në dy shtresa. Shtresa e dytë e bojës duhet aplikuar pasi e para të jetë tharë plotesisht.  

Categorieën
Productcategorie:

Interieurcoating

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-tds-weber-deko-topeng.pdf

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem