weberdeko elite

Boje per ambiente te brendshme me mbulim te jashtezakonshem

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

weberdeko elite

Boje per ambiente te brendshme me mbulim te jashtezakonshem

Weber

Beschrijving

weberdeko elite bojë dekorative akrilike e cilësisë së lartë për muret e brendshëm. Karakterizohet nga mbulimi i lartë, bardhësi të dallueshme dhe është rezistente ndaj pastrimit të lagësht. Mund të aplikohet në bazamente gëlqereje, çimento, beton, minerale të vjetra dhe mbi bojë të vjetër sintetike. Mund të aplikohet edhe mbi pllaka gipsi. Boja duhet përzjere para përdorimit. Nëse produkti do të ngjyroset, Weber rekomandon që sasi të mëdha të produktit të miksohen në një enë për të arritur uniformitet. Nënshtresa ku do të aplikohet duhet trajtuar me astarin / bazën weberprim podloga IN. Produkti aplikohet me rul ose fruçe në dy shtresa. Shtresa e dytë e bojës duhet aplikuar pasi e para të jetë tharë plotesisht.

Categorieën
Productcategorie:

Interieurcoating

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-tds-weber-deko-eliteeng-1.pdf

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem