webertec D-protect

Hidroizolues me 1 komponent i gatshëm për aplikim

Weber

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem

webertec D-protect

Hidroizolues me 1 komponent i gatshëm për aplikim

Weber

Beschrijving

webertec D-protect është një masë në formë paste, me 1 komponent e krijuar për të hidroizoluarsipërfaqet e brendshme dhe të jashtme nën pllakat e qeramikës. webertec D-protect mbron nga lagështia nënshtresa delikate dhe është idealja për hidroizolimin e mureve dhe dyshemeve në zona të lagështa si banjot, kabinat e dushit, kuzhina, tualete publike, si dhe tarraca, ballkone apo seksione sanitare. Produkti aplikohet me mallë çeliku.


Avantazhet

• i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

• perdoret nën pllakat e qeramikës në kuzhina, banjo, tarraca dhe ballkone

• izolimi i çarjeve në zona të lagështa dhe kushte lagështie

• shtresë hidroizoluese fleksibël me aplikim të shpejtë

Categorieën
Productcategorie:

Bevloering

Interieurcoating

Buitenbekleding

Muur geconfronteerd

Marktgebieden
Dit product is beschikbaar in:

Albanië

Downloads

Voor dit product of systeem zijn gratis bestanden en BIM-objecten te downloaden:

-dop-weber-tec-d-protect-eng.pdf

PDF

PDF

-tds-weber-tec-d-protect.pdf

PDF

PDF

BIM downloadcentrum

Om verder te navigeren en later te downloaden

Of

Download nu gratis bestanden en BIM-objecten die beschikbaar zijn voor dit product of systeem