weberton silikon

Boje fasade me baze silikoni

Weber

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system

weberton silikon

Boje fasade me baze silikoni

Weber

Descrizione

weberton silikon është bojë fasade shumë opake me baza silikoni, aditivë dhe mikrofibra rezistente ndaj të gjitha ndikimeve atmosferike. I përdorshëm kryesisht për dekorin e mureve të jashtme, ai mund të përdoret edhe në ambientet e brendshme. I përshtatshëm për rinovimin e fasadave të vjetra akrilike.

Boja para përdorimit duhet përzier, pastaj holluar me ujë. Pas aplikimit të shtresës së parë duhet të prisni të thahet dhe të aplikoni shtresën e dytë. Weber rekomandon që sasitë më të mëdha të bojes të përzihen në një enë të madhe në mënyrë që të unifikohet nuanca.


Avantazhet

• kundërveprim ekstrem me ujin dhe përshkueshmëri e mirë e avujve

• e durueshme dhe e qëndrueshme

• e përshtatshme për restaurimin e sipërfaqeve minerale apo prej gëlqereje

• prodhuar sipas recetës Austriake

Categories
Categoria di prodotto:

Facciata

Strato esterno

Regioni del mercato
Questo prodotto è disponibile in:

Albania

Scaricares

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-tds-weber-ton-silikoneng.pdf

PDF

PDF

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system