weberton silikat

Boje fasade me baze silikate

Weber

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system

weberton silikat

Boje fasade me baze silikate

Weber

Descrizione

weberton silikat është një bojë fasade silikate e cila bazohet në lidhjet e kaliumit me lidhësa akrilikë dhe xhami, shumë rezistente ndaj kushteve atmosferike, e qëndrueshme ndaj dritës dhe kudërvepron shumë mirë me ujin. Përdoret kryesisht për mbrojtjen dhe dekorimin e mureve të jashtëm, por mund të përdoret edhe brenda. Përdoret gjithashtu për restaurimin e fasadave të vjetra me sipërfaqe minerale dhe instalimin e fasadës minerale në sistemin e izolimit termik.


Avantazhet:

• ekstremisht e qëndrueshme dhe përshkueshmëri perfekte të avujve

• lidhet në mënyrë permanente me sipërfaqen

• e përshtatshme për riparime dhe ndërtime të reja

• mbulim të përkryer

• prodhurar sipas recetës Austriake


Categories
Categoria di prodotto:

Facciata

Strato esterno

Regioni del mercato
Questo prodotto è disponibile in:

Albania

Scaricares

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-tds-weber-ton-silikateng.pdf

PDF

PDF

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system