webertec superflex D2

Hidroizolues me 2 komponentë dhe fleksibilitet maksimal

Weber

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system

webertec superflex D2

Hidroizolues me 2 komponentë dhe fleksibilitet maksimal

Weber

Descrizione

webertec superflex D2 është hidroizolues me bazë çimento, me dy përbërës, shumë fleksibël, rezistent ndaj kushteve të motit. Përdoret në të gjitha bazamentet e çimentos dhe ato organike, në beton, mbi pllaka etj. Nuk këshillohet të përdoret në dru, kompensatë dhe nënshtresa metalike. Përdoret si material hidroizolues për mbrojtjen e strukturave nga lagështira e tokës, për depozita me ujë të pishëm, për ambiente nën ndikimin e presionit pozitiv dhe negativ të ujit. Produkti i duhur për hidroizolimin e mureve të bodrumit, tarracave, rezervuareve të ujit, pishina, etj.


Avantazhet

• thahet shpejt pavarësisht kushteve atmosferike

• pas 4 orësh mund të vishet me pllaka dhe të shkelet

• rezistent ndaj presionit pozitiv dhe negativ të ujit

• shumë i qëndrueshëm në bymim dhe tkurrje

• ngjitshmëri të lartë me nënshtresën

• nuk lejon formimin e krisjeve, edhe në temperatura të ulëta

• rezistent ndaj kushteve të motit të jashtëm, I ftohtë ekstrem, sulfate dhe rreze UV

Categories
Categoria di prodotto:

Strato esterno

Strato interno

Pavimentazione

Proprietà:

Sostenibilità

Regioni del mercato
Questo prodotto è disponibile in:

Albania

Scaricares

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-TDS webertec superflex D2_ENG

PDF

PDF

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system