webercol smart W

Ngjitës i bardhë për shtrimin e pllakave në ambiente të brendshëm

Weber

webercol smart W

Ngjitës i bardhë për shtrimin e pllakave në ambiente të brendshëm

Weber

webercol smart W është një ngjitës i parapërgatitur me bazë çimentoje të bardhë, inertesh tëpërzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë.


Avantazhet

• për ngjitjen e pllakave të qeramikës

• për pllaka të vogla dhe të mesme

• për aplikim në mure dhe dysheme

• përdorim në ambiente të brendshme


Përdoret për ngjitjen e pllakave poroze të dimensioneve të vogla dhe të mesme në mjedise tëbrendshme.

Categoria di prodotto:

Strato interno

Rivestimento

Pavimentazione

:

Albania

-tds-webercol-smart-w-alb.pdf

PDF

PDF