webercol smart G

Ngjitës gri për shtrimin e pllakave në ambiente të brendshme

Weber

webercol smart G

Ngjitës gri për shtrimin e pllakave në ambiente të brendshme

Weber

webercol smart G është një ngjitës i parapërgatitur me bazë çimentoje Portland gri, inertesh tëpërzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë.


Avantazhet

• për ngjitjen e pllakave të qeramikës

• për pllaka të vogla dhe të mesme

• për aplikim në mure dhe dysheme

• përdorim në ambiente të brendshme


Përdoret për ngjitjen e pllakave poroze të dimensioneve të vogla dhe të mesme në mjedise tëbrendshme.

Categoria di prodotto:

Pavimentazione

Rivestimento

Strato interno

:

Albania

-tds-webercol-smart-g-alb.pdf

PDF

PDF