webertherm podloga IN

Astar / bazë e përqëndruar për punime të brendshme

Weber

webertherm podloga IN

Astar / bazë e përqëndruar për punime të brendshme

Weber

weberprim podloga IN është astar i përqëndruar akril për sipërfaqet e brendshme, para aplikimit të bojës, masave përfundimtare, etj. Para përdorimit të tretet me ujë në raportin 1:8 (në një 1 pjesë produkt shkojnë 8 pjesë uji). Masa e tretur të lyhet me rul ose pompë, aplikimi i astarit / bazës në sipërfaqe mjaft të thata dhe absorbente duhet të bëhet dy herë.


Avantazhet

• përdoret para aplikimit të bojës

• përmirëson lidhjen dhe unifikon sipërfaqen

• neurtalizon dhe forcon sipërfaqen
Categoria di prodotto:

Strato esterno

Strato interno

:

Albania

-tds-weber-prim-podloga-ineng.pdf

PDF

PDF