webertherm family

Sistemi termoizolimi me EPS 18kg/m3

Weber

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system

webertherm family

Sistemi termoizolimi me EPS 18kg/m3

Weber

Descrizione

Avantazhet

webertherm Family

Sistemi përbëhet nga pllakat e polisterolit të cilat ngjiten fillimish në muret e fasadës me ngjitësin specifik webertherm special. Pasi nënshtresa të thahet mirë, mund të vijojë instalimi i upave të polisterolit, 6 copë/m² dhe më pas rrafshimi i sipërfaqes me të njejtin ngjitës, webertherm special duke pozicionuar rrjetën prej fibrave të qelqit ,145 g/m2 ; 4x4 mm, midis dy shtresave të ngjitësit. Pasi sipërfaqja të mbulohet dhe thahet tërësisht, fillon aplikimi i astarit/bazës së grafiatos weberprim S&S dhe një ditë pas tij aplikohet grafiato e gatshme me kova webertene Extraclean, e cila mund të ngjyroset sipas kartës së ngjyrave Weber. 


Avantazhet

sistem termoizolimi me polisterol të zgjeruar

50 vjet në përdorim

kundër ujit


Përbërja e sistemit të fasadës

1. webertherm special

2. webertherm EPS

3. webertherm special

4. webertherm rrjetë

5. weberprim S&S

6. webermin ExtraClean 2mm

Categories
Categoria di prodotto:

Facciata

Proprietà:

Termico

Regioni del mercato
Questo prodotto è disponibile in:

Albania

Scaricares

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-family.pdf

PDF

PDF

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system