weberdeko elite

Boje per ambiente te brendshme me mbulim te jashtezakonshem

Weber

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system

weberdeko elite

Boje per ambiente te brendshme me mbulim te jashtezakonshem

Weber

Descrizione

weberdeko elite bojë dekorative akrilike e cilësisë së lartë për muret e brendshëm. Karakterizohet nga mbulimi i lartë, bardhësi të dallueshme dhe është rezistente ndaj pastrimit të lagësht. Mund të aplikohet në bazamente gëlqereje, çimento, beton, minerale të vjetra dhe mbi bojë të vjetër sintetike. Mund të aplikohet edhe mbi pllaka gipsi. Boja duhet përzjere para përdorimit. Nëse produkti do të ngjyroset, Weber rekomandon që sasi të mëdha të produktit të miksohen në një enë për të arritur uniformitet. Nënshtresa ku do të aplikohet duhet trajtuar me astarin / bazën weberprim podloga IN. Produkti aplikohet me rul ose fruçe në dy shtresa. Shtresa e dytë e bojës duhet aplikuar pasi e para të jetë tharë plotesisht.

Categories
Categoria di prodotto:

Strato interno

Regioni del mercato
Questo prodotto è disponibile in:

Albania

Scaricares

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-tds-weber-deko-eliteeng-1.pdf

PDF

PDF

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system