webertec D-protect

Hidroizolues me 1 komponent i gatshëm për aplikim

Weber

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system

webertec D-protect

Hidroizolues me 1 komponent i gatshëm për aplikim

Weber

Descrizione

webertec D-protect është një masë në formë paste, me 1 komponent e krijuar për të hidroizoluarsipërfaqet e brendshme dhe të jashtme nën pllakat e qeramikës. webertec D-protect mbron nga lagështia nënshtresa delikate dhe është idealja për hidroizolimin e mureve dhe dyshemeve në zona të lagështa si banjot, kabinat e dushit, kuzhina, tualete publike, si dhe tarraca, ballkone apo seksione sanitare. Produkti aplikohet me mallë çeliku.


Avantazhet

• i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

• perdoret nën pllakat e qeramikës në kuzhina, banjo, tarraca dhe ballkone

• izolimi i çarjeve në zona të lagështa dhe kushte lagështie

• shtresë hidroizoluese fleksibël me aplikim të shpejtë

Categories
Categoria di prodotto:

Pavimentazione

Strato interno

Strato esterno

Rivestimento

Regioni del mercato
Questo prodotto è disponibile in:

Albania

Scaricares

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-dop-weber-tec-d-protect-eng.pdf

PDF

PDF

-tds-weber-tec-d-protect.pdf

PDF

PDF

Centro di download

Per continuare la navigazione e completare il tuo carrello

O

Download free files and BIM objects available for this product or system