weberton silikon

Boje fasade me baze silikoni

Weber

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system

weberton silikon

Boje fasade me baze silikoni

Weber

Description

weberton silikon është bojë fasade shumë opake me baza silikoni, aditivë dhe mikrofibra rezistente ndaj të gjitha ndikimeve atmosferike. I përdorshëm kryesisht për dekorin e mureve të jashtme, ai mund të përdoret edhe në ambientet e brendshme. I përshtatshëm për rinovimin e fasadave të vjetra akrilike.

Boja para përdorimit duhet përzier, pastaj holluar me ujë. Pas aplikimit të shtresës së parë duhet të prisni të thahet dhe të aplikoni shtresën e dytë. Weber rekomandon që sasitë më të mëdha të bojes të përzihen në një enë të madhe në mënyrë që të unifikohet nuanca.


Avantazhet

• kundërveprim ekstrem me ujin dhe përshkueshmëri e mirë e avujve

• e durueshme dhe e qëndrueshme

• e përshtatshme për restaurimin e sipërfaqeve minerale apo prej gëlqereje

• prodhuar sipas recetës Austriake

Categories
Product category:

Exterior coating

Facade

Market Regions
This product is available in:

Albania

Downloads

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-tds-weber-ton-silikoneng.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system