weberton silikat

Boje fasade me baze silikate

Weber

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system

weberton silikat

Boje fasade me baze silikate

Weber

Description

weberton silikat është një bojë fasade silikate e cila bazohet në lidhjet e kaliumit me lidhësa akrilikë dhe xhami, shumë rezistente ndaj kushteve atmosferike, e qëndrueshme ndaj dritës dhe kudërvepron shumë mirë me ujin. Përdoret kryesisht për mbrojtjen dhe dekorimin e mureve të jashtëm, por mund të përdoret edhe brenda. Përdoret gjithashtu për restaurimin e fasadave të vjetra me sipërfaqe minerale dhe instalimin e fasadës minerale në sistemin e izolimit termik.


Avantazhet:

• ekstremisht e qëndrueshme dhe përshkueshmëri perfekte të avujve

• lidhet në mënyrë permanente me sipërfaqen

• e përshtatshme për riparime dhe ndërtime të reja

• mbulim të përkryer

• prodhurar sipas recetës Austriake


Categories
Product category:

Exterior coating

Facade

Market Regions
This product is available in:

Albania

Downloads

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-tds-weber-ton-silikateng.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system