webertec superflex D2

Hidroizolues me 2 komponentë dhe fleksibilitet maksimal

Weber

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system

webertec superflex D2

Hidroizolues me 2 komponentë dhe fleksibilitet maksimal

Weber

Description

webertec superflex D2 është hidroizolues me bazë çimento, me dy përbërës, shumë fleksibël, rezistent ndaj kushteve të motit. Përdoret në të gjitha bazamentet e çimentos dhe ato organike, në beton, mbi pllaka etj. Nuk këshillohet të përdoret në dru, kompensatë dhe nënshtresa metalike. Përdoret si material hidroizolues për mbrojtjen e strukturave nga lagështira e tokës, për depozita me ujë të pishëm, për ambiente nën ndikimin e presionit pozitiv dhe negativ të ujit. Produkti i duhur për hidroizolimin e mureve të bodrumit, tarracave, rezervuareve të ujit, pishina, etj.


Avantazhet

• thahet shpejt pavarësisht kushteve atmosferike

• pas 4 orësh mund të vishet me pllaka dhe të shkelet

• rezistent ndaj presionit pozitiv dhe negativ të ujit

• shumë i qëndrueshëm në bymim dhe tkurrje

• ngjitshmëri të lartë me nënshtresën

• nuk lejon formimin e krisjeve, edhe në temperatura të ulëta

• rezistent ndaj kushteve të motit të jashtëm, I ftohtë ekstrem, sulfate dhe rreze UV

Categories
Product category:

Exterior coating

Interior coating

Flooring

Properties:

Sustainability

Market Regions
This product is available in:

Albania

Downloads

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-TDS webertec superflex D2_ENG

PDF

PDF

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system