webertherm podloga IN

Astar / bazë e përqëndruar për punime të brendshme

Weber

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system

webertherm podloga IN

Astar / bazë e përqëndruar për punime të brendshme

Weber

Description

weberprim podloga IN është astar i përqëndruar akril për sipërfaqet e brendshme, para aplikimit të bojës, masave përfundimtare, etj. Para përdorimit të tretet me ujë në raportin 1:8 (në një 1 pjesë produkt shkojnë 8 pjesë uji). Masa e tretur të lyhet me rul ose pompë, aplikimi i astarit / bazës në sipërfaqe mjaft të thata dhe absorbente duhet të bëhet dy herë.


Avantazhet

• përdoret para aplikimit të bojës

• përmirëson lidhjen dhe unifikon sipërfaqen

• neurtalizon dhe forcon sipërfaqen
Categories
Product category:

Exterior coating

Interior coating

Market Regions
This product is available in:

Albania

Downloads

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-tds-weber-prim-podloga-ineng.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system