webermur gletofix

Masë për nivelimin e ambienteve të brendshme

Weber

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system

webermur gletofix

Masë për nivelimin e ambienteve të brendshme

Weber

Description

webermur gletofix është masë shumë e bardhë për nivelimin e sipërfaqeve të mureve dhe tavaneve të brendshëm. Bazamenti ku do të aplikohet produkti duhet të jetë i pastër, pa pluhur apo papastërti të tjera. Sipërfaqet e vjetra apo absorbente duhen trajtuar me astarin / bazën weberprim podloga IN dhe pjesët metalike duhet trajtuar për parandalim të ndryshkut të paktën 12 orë para se të filloni punën.


Avantazhet

• e thjeshtë për aplikim

• trashësia maksimale 5mm

• kohë e zgjatur punueshmërie

• ekstremisht i bardhë

Categories
Product category:

Ceiling

Interior coating

Properties:

Visual

Market Regions
This product is available in:

Albania

Downloads

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-dop-weber-mur-gletofix-eng.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system