webertherm family

Sistemi termoizolimi me EPS 18kg/m3

Weber

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system

webertherm family

Sistemi termoizolimi me EPS 18kg/m3

Weber

Description

Avantazhet

webertherm Family

Sistemi përbëhet nga pllakat e polisterolit të cilat ngjiten fillimish në muret e fasadës me ngjitësin specifik webertherm special. Pasi nënshtresa të thahet mirë, mund të vijojë instalimi i upave të polisterolit, 6 copë/m² dhe më pas rrafshimi i sipërfaqes me të njejtin ngjitës, webertherm special duke pozicionuar rrjetën prej fibrave të qelqit ,145 g/m2 ; 4x4 mm, midis dy shtresave të ngjitësit. Pasi sipërfaqja të mbulohet dhe thahet tërësisht, fillon aplikimi i astarit/bazës së grafiatos weberprim S&S dhe një ditë pas tij aplikohet grafiato e gatshme me kova webertene Extraclean, e cila mund të ngjyroset sipas kartës së ngjyrave Weber. 


Avantazhet

sistem termoizolimi me polisterol të zgjeruar

50 vjet në përdorim

kundër ujit


Përbërja e sistemit të fasadës

1. webertherm special

2. webertherm EPS

3. webertherm special

4. webertherm rrjetë

5. weberprim S&S

6. webermin ExtraClean 2mm

Categories
Product category:

Facade

Properties:

Thermal

Market Regions
This product is available in:

Albania

Downloads

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-family.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system