weberdeko top

Boje per ambientet e brendshme, rezistente ndaj pastrimit te thate

Weber

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system

weberdeko top

Boje per ambientet e brendshme, rezistente ndaj pastrimit te thate

Weber

Description

weberdeko top bojë dekorative premium për përdorim të brendshëm, prodhuar nga një recetë e përmirësuar, me mbushës dhe lidhës së cilësisë së lartë. Karakterizohet nga rezistenca ndaj pastrimit në të thatë dhe aromave si dhe mbulueshmëri të lartë të sipërfaqes. Përdoret për dekorimin e sipërfaqeve të reja dhe atyre me bojë të vjetër. Boja duhet përzjere para përdorimit. Nëse produkti do të ngjyroset, Weber rekomandon që sasi të mëdha të produktit të miksohen në një enë për të arritur uniformitet. Nënshtresa ku do të aplikohet duhet trajtuar me astarin / bazën weberprim podloga IN. Produkti aplikohet me rul ose fruçe në dy shtresa. Shtresa e dytë e bojës duhet aplikuar pasi e para të jetë tharë plotesisht.  

Categories
Product category:

Interior coating

Market Regions
This product is available in:

Albania

Downloads

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-tds-weber-deko-topeng.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system