weberdeko elite

Boje per ambiente te brendshme me mbulim te jashtezakonshem

Weber

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system

weberdeko elite

Boje per ambiente te brendshme me mbulim te jashtezakonshem

Weber

Description

weberdeko elite bojë dekorative akrilike e cilësisë së lartë për muret e brendshëm. Karakterizohet nga mbulimi i lartë, bardhësi të dallueshme dhe është rezistente ndaj pastrimit të lagësht. Mund të aplikohet në bazamente gëlqereje, çimento, beton, minerale të vjetra dhe mbi bojë të vjetër sintetike. Mund të aplikohet edhe mbi pllaka gipsi. Boja duhet përzjere para përdorimit. Nëse produkti do të ngjyroset, Weber rekomandon që sasi të mëdha të produktit të miksohen në një enë për të arritur uniformitet. Nënshtresa ku do të aplikohet duhet trajtuar me astarin / bazën weberprim podloga IN. Produkti aplikohet me rul ose fruçe në dy shtresa. Shtresa e dytë e bojës duhet aplikuar pasi e para të jetë tharë plotesisht.

Categories
Product category:

Interior coating

Market Regions
This product is available in:

Albania

Downloads

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-tds-weber-deko-eliteeng-1.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system