weberdeko dizajn IN

Boje per ambiente te brendshme, rezistente ndaj aromave

Weber

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system

weberdeko dizajn IN

Boje per ambiente te brendshme, rezistente ndaj aromave

Weber

Description

weberdeko design IN është një bojë dekorative për përdorim të brendshëm, prodhuar nga një recetë e përmirësuar. Karakterizohet nga rezistenca e lartë ndaj aromave, pastrimit në të thatë, si dhe mbulueshmëri më të madhe dhe përshkueshmëri të avujve të ujit. Ka ngjyrë të bardhë të theksuar dhe mund të aplikohet në të gjitha bazamentet me përmbajtje gëlqere, çimento dhe suva. Boja duhet përzjere para përdorimit. Nëse produkti do të ngjyroset, Weber rekomandon që sasi të mëdha të produktit të miksohen në një enë për të arritur uniformitet. Nënshtresa ku do të aplikohet duhet trajtuar me astarin / bazën weberprim podloga IN. Produkti aplikohet me rul ose fruçe në dy shtresa. Shtresa e dytë e bojës duhet aplikuar pasi e para të jetë tharë plotesisht.

Categories
Product category:

Interior coating

Market Regions
This product is available in:

Albania

Downloads

Free files and BIM objects are available to download for this product or system :

-tds-weber-deko-dizajn-ineng.pdf

PDF

PDF

BIM Download Center

To continue your navigation and download later

Or

Download now free files and BIM objects available for this product or system